Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Boka oss

boka oss


Fyll i vad du vill boka för tjäns eller ställ din fråga.

Dansundervisning

Letar ni efter en rolig aktivitet på er tillställning, skola/idrott, konferens, bröllop, fest, möhippa/svensexa, barnkalas, med vännerna eller kanske som friskvård på jobbet? Vi på Step By Step-dansskola erbjuder privat- & gruppundervisning utefter kundens önskemål. Vi kommer gärna till er och håller i en danslektion på er plats, men vi kan även hjälpa till att hitta en passande lokal för er att vara i. Scrolla ner här om ni vill ha tips på dansstilar. Vi hjälper även gärna till att komma fram till ett passande upplägg för arrangemanget om det behövs. Vi har många års erfarenheter av detta!
​​​​​​

skapa en egen Dansshow

Danslärarna på Step By Step-dansskola hjälper er gärna om ni vill ni lära er en dans för att sedan visa upp den för arbetskamraterna eller vännerna på nästa tillställning, konferens, bröllop, fest, möhippa/svensexa, frieri eller annat äventyr. Vi skapar en dansshow åt er efter era önskemål och lär sedan den till er. Scrolla ner här om ni vill ha tips på dansstilar.

discokalas

Vill ni ha hjälp med att underhålla barnen på kalaset? På ett discokalas får barnen först lära sig olika danser i olika stilar, sen avslutar vi med danslekar och ett fartfyllt disco!

Priser


Dansundervisning 60min för skola, barn och unga:
fr. 500kr*

Dansundervisning 60min för övriga:
fr. 1000kr*

*Kostnaderna kan stiga beroende på förberedelsetiden - om ni vill ha en speciell dans som tar extra mycket tid att förbereda. Kostnaderna kan reduceras om ni bokar flera tillfällen samtidigt. Reseersättning kan även tillkomma beroende på avstånd.

dansshow

Vill ni att våra bästa dansare från Step By Step-dansskola kommer till er och bjuder på en dansshow på er tillställning, skola, konferens, bröllop, fest, möhippa/svensexa, barnkalas eller annat evenemang? Vi har flera erfarna dansgrupper som regelbundet uppträder på olika evenemang. Beroende på framförhållningen går det även att i stort sett skräddarsy din dansshow, så att den blir exakt så som du vill ha den. Det går jättebra att önska låt, dansstil och upplägg med egna ideér eller med hjälp av oss. Scrolla ner här om ni vill ha tips på dansstilar. Vi hjälper gärna till att komma fram till ett passande upplägg för evenemanget om det behövs. Vi har många års erfarenheter av detta!

Priser


​​​​​​​Dansshow framförd av 1 dansare ca 10-20min:
fr. 1000kr*

Dansshow framförd av 2 eller fler dansare ca 15-30min:
fr. 2000kr*

*Kostnaderna kan stiga beroende på förberedelsetiden - om ni vill ha en speciell dans som tar extra mycket tid att förbereda. Kostnaderna kan reduceras om ni bokar flera tillfällen samtidigt. Reseersättning kan även tillkomma beroende på avstånd.

Dansstilar vi erbjuder

På Step By Step-dansskola erbjuder vi bland annat dessa dansstilar: hiphop/street, disco, jazz, breakdance, balett, modern/nutida, salsa, affro, dancehall, locking, house, krumping, linedance m.m...