Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Boka Undervisning eller föreställning!

Dansundervisning

Letar ni efter en rolig aktivitet på er tillställning, skola/idrott, konferens, bröllop, fest, möhippa/svensexa, barnkalas, med vännerna eller kanske som friskvård på jobbet? Vi på Step By Step-dansskola erbjuder privat- & gruppundervisning utefter kundens önskemål. Vi kommer gärna till er och håller i en danslektion på er plats, men vi kan även hjälpa till att hitta en passande lokal för er att vara i. Vi undervisar i alla dem vanliga dansstilarna och fler så ni är välkomna med önskemål på dansstilar, men vi hjälper er gärna att komma fram till dansstilar som passar just er. Ett populärt alternativ är ett zumba-liknande format. Scrolla ner och kolla in under fliken Kursinformation på hemsidan om ni vill ha tips på dansstilar. Vi hjälper även gärna till att komma fram till ett passande upplägg för arrangemanget om det behövs. Vi har många års erfarenheter av detta!
​​​​​​​

Barnkalas/discokalas

Vill ni ha hjälp med att underhålla barnen på kalaset? På ett discokalas får barnen först lära sig olika danser i olika stilar, så avslutar vi med danslekar och ett fartfyllt disco!

skapa en egen Dansshow

Danslärarna på Step By Step-dansskola hjälper er gärna om ni vill ni lära er en dans för att sedan visa upp den för arbetskamraterna eller vännerna på nästa tillställning, konferens, bröllop, fest, möhippa/svensexa, frieri eller annat äventyr. Vi skapar en dansshow åt er efter era önskemål och lär sedan den till er. Scrolla ner och kolla in under fliken Kursinformation på hemsidan om ni vill ha tips på dansstilar.

Priser


Dansundervisning 60min för barn och ungdomar:
fr. 500kr*

Dansundervisning 60min för vuxna:
fr. 1 000kr*

*Kostnaderna kan stiga beroende på förberedelsetid inför undervisningen - om ni vill ha en speciell dans eller dannsstil som tar extra mycket tid att förbereda. Kostnaderna kan reduceras om ni bokar flera lektioner samtidigt. Reseersättning kan även tillkomma beroende på avstånd.

dansföreställning

Vill ni att våra bästa dansare från Step By Step-dansskola kommer till er och bjuder på en dansföreställning på er tillställning, skola, konferens, bröllop, fest, möhippa/svensexa, barnkalas eller annat evenemang? Vi har flera erfarna dansgrupper som regelbundet uppträder på olika evenemang. Beroende på framförhållningen går det även att i stort sett skräddarsy din föreställning, så att den blir exakt så som du vill ha den. Det går jättebra att önska låt, dansstil och upplägg med egna ideér eller med hjälp av oss. Scrolla ner och kolla in under fliken Kursinformation på hemsidan om ni vill ha tips på dansstilar. Vi hjälper gärna till att komma fram till ett passande upplägg för evenemanget om det behövs. Vi har många års erfarenheter av detta!

Priser


​​​​​​​Dansföreställning framförd av en dansare ca 10-20min:
fr. 1000kr*

Dansshow framförd av 2 eller fler dansare ca 10-30min:
fr. 2 000kr*

*Kostnaderna kan stiga beroende på förberedelsetid (om ni vill ha en speciell dans eller dannsstil som tar extra mycket tid att förbereda). Kostnaderna kan reduceras om ni bokar flera föreställningar samtidigt. Reseersättning kan även tillkomma beroende på avstånd.
Kontakta oss via vår mejl: stepbystepdansskol@gmail.com, eller fyll i formuläret nedan om ni är intresserade av att eventuellt boka oss. Hoppas vi hörs av! 

Boka / Frågor


Fyll i vad du vill boka för tjäns eller ställ din fråga.