Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

coronainfo

information om hur Step By Step-dansskola hanterar corona / covid-19 (Uppdaterat 4/6/2021)


Vi dansar på, men följer så klart alla rekomendationer för att säkerställa tryggheten på Step By Step-dansskola. Undrar ni något eller vill dela med er av era tankar, kontakta dansskolechef Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com.
Läs mer om smittan och håll dig uppdaterad: https://www.folkhalsomyndigheten.se.

För att minska smittspridningen håller vi avstånd, är noga med hygienen och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom. Alla måste komma ombytt till dansen och ha gått på toaletten hemma innan ni kommer till dansen. Toalett finns dock på plats om det ändå behövs. Se även till att ha med egen påfylld vattenflaska som inte delas med någon. Handsprit finns på plats. Info om corona och dansskolans regler kring det finns synligt på dansen.

Munskydd är ett måste för alla föräldrar/anhöriga som följer med elever in i lokalen. Vi har ytterst få föräldrar/anhöriga som följer med in som tur är, men måste ni följa med in som stöd måste ni även använda munskydd. Det gäller även om ni endast följer med in i hallen. Det finns säkra munskydd för 70kr att köpa av oss på plats om ni inte har med eget. Dessa går att tvätta och återanvända.

VÄNTA UTOMHUS utanför danslokalen tills ni blir insläppta av en danslärare till er danslektion (om ni inte är sena till er danslektion, då är det bara att komma in). Danseleverna får vänta med att komma in i lokalen/till utedansen till först ca 3-5 minuter innan dansen börjar och inga andra än danseleverna till specifik dansgrupp är välkommen. Vi har ett maxantal i lokalerna, därför får ingen oanmäld dyka upp - alltså endast föranmälda elever. Är det någon anhörig som behöver följa med en danselev in som stöd så måste ni meddela dansskolan i förväg, så att vi inte blir för många i lokalen. Sen är det viktigt att alla danselever lämnar dansen så fort det går efter avslutat pass. I större grupper kommer dansen avslutas ca 2 minuter tidigare så att alla hinner iväg innan nästa grupp kommer. Föräldrar/anhöriga ska vara redo utanför dansen med säkert avstånd för att ta emot danseleverna när danslektionen är avslutad. Danslärare på plats kommer att hämta och lämna barn vars föräldrar väntar utanför under dansen. Danslärare kommer även finnas på plats för att försöka hjälpa alla att hitta rätt, vänta på sin tur, samt hålla säkert avstånd. Kom ihåg att hålla avstånd till varandra även utanför danslokalen.

Mvh, dansskolechef Hanna Alneberg, stepbystepdansskola@gmail.com.