Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

coronainfo

information om hur Step By Step-dansskola hanterar corona / covid-19 (Uppdaterat 25/4/2021)


senaste nytt

Skutskär dansar ute från och med 26/4 på Holmarnas dansbana i Skutskär - se tiderna här.

Gävle dansar ute från och med 20/4. Pinetska danspaviljongen i Regementsparken framför högskolan 20/4, 27/4, 4/5 och 18/5 och scenen vid cafét i Boulognerskogen 11/5, 25/5 och 1/6 - se tiderna här.
​​​​​​​
Tierp dansar ute från och med 8/4 på Gammelgården i Tierp - se tiderna här.

Ta med vattenflaska, kom dansredo i kläder efter väder och se till att ha kissat innan. Eftersom vi hade ett extralov innan påsk pga corona så förlänger vi terminen till och med 1 juni.
​​​​​​​
*************

Vi dansar på med Folkhälsomyndighetens förtroende - men har extra hårda regler så länge det krävs för att säkerställa tryggheten på Step By Step-dansskola. Undrar ni något eller vill dela med er av era tankar kontakta dansskolechefen Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com.
Läs mer om smittan och håll dig uppdaterad: https://www.folkhalsomyndigheten.se.

För att minska smittspridningen håller vi avstånd, är noga med hygienen och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom. Alla måste komma ombytt till dansen och ha gått på toaletten hemma innan ni kommer till dansen. Toabesök kommer gå att lösa om det krisar. Se även till att ha med egen påfylld vattenflaska som inte delas med någon. Handsprit finns på plats. Info om corona och dansskolans regler kring det finns synligt på dansen.

Munskydd är ett måste för alla föräldrar/anhöriga som följer med elever in i lokalen. Vi har ytterst få föräldrar/anhöriga som följer med in nu som tur är, men måste ni följa med in som stöd måste ni även använda munskydd. Det gäller även om ni endast följer med in i hallen. Det finns säkra munskydd för 70kr att köpa av oss på plats om ni inte har med eget. Dessa går att tvätta och återanvända.

VÄNTA UTOMHUS utanför danslokalen tills ni blir insläppta av en danslärare till er danslektion (om ni inte är sena till er danslektion, då är det bara att komma in). Danseleverna får vänta med att komma in i lokalen/till utedansen till först ca 3-5 minuter innan dansen börjar och inga andra än danseleverna till specifik dansgrupp är välkommen. Vi har ett maxantal i lokalerna, därför får ingen oanmäld dyka upp - alltså endast föranmälda elever. Är det någon anhörig som behöver följa med en danselev in som stöd så måste ni meddela dansskolan i förväg, så att vi inte blir för många i lokalen. Sen är det viktigt att alla danselever lämnar dansen så fort det går efter avslutat pass. I större grupper kommer dansen avslutas ca 3 minuter tidigare så att alla hinner iväg innan nästa grupp kommer. Föräldrar/anhöriga ska vara redo utanför dansen med säkert avstånd för att ta emot danseleverna när danslektionen är avslutad. Danslärare på plats kommer att hämta och lämna barn vars föräldrar väntar utanför under dansen. Danslärare kommer även finnas på plats för att försöka hjälpa alla att hitta rätt, vänta på sin tur, samt hålla säkert avstånd. Kom ihåg att hålla avstånd till varandra även utanför danslokalen.

Mvh, dansskolechef Hanna Alneberg