Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

coronainfo

information om hur Step By Step-dansskola hanterar corona / covid-19 (Uppdaterat 24/2/2021)


Vi dansar på med Folkhälsomyndighetens förtroende - men kommer ha extra hårda regler så länge det krävs för att säkerställa tryggheten på Step By Step-dansskola.
Undrar ni något eller vill dela med er av era tankar kontakta dansskolechefen Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com.
Läs mer om smittan och håll dig uppdaterad: https://www.folkhalsomyndigheten.se.

Vi på Step By Step-dansskola tar corona på högsta allvar. För att minska smittspridningen håller vi avstånd, är noga med hygienen och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom (samt två dagar efter). Alla måste komma ombytt till dansen och ha gått på toaletten hemma innan ni kommer till dansen. Men toalett med tvål finns tillgängligt på dansen om det krisar. Handsprit finns även på plats. Se även till att ha med egen påfylld vattenflaska som inte delas med någon. Info om corona och dansskolans regler kring det finns uppsatta på dansen.

Vi säljer svarta munskydd för de som vill för 70kr med vita dansloggan på (säkert munskydd som går att tvättas och återanvända) för att öka tryggheten ännu mer på Step By Step-dansskola. Munskydd är även starkt rekomenderat för föräldrar/anhöriga som behöver följa med in i lokalen - vi kommer sälja vid ingången om ni behöver köpa på plats.

VÄNTA UTOMHUS utanför danslokalen tills ni blir insläppta av en danslärare till er danslektion (om ni inte är sena till er danslektion, då är det bara att komma upp eller kontakta danslärare Hanna för att bli insläppta). Danseleverna får vänta med att komma in i lokalen till först ca 3-5 minuter innan dansen börjar och inga andra än danseleverna till specifik dansgrupp är välkommen in. Vi har ett maxantal i alla lokaler, därför får ingen oanmäld dyka upp - alltså endast föranmälda elever. Är det någon anhörig som behöver följa med en danselev in som stöd så måste ni rådfråga dansläraren på plats först, så att vi inte blir för många i lokalen. Sen är det viktigt att alla danselever lämnar danslokalen så fort det går efter avslutat pass. I större grupper kommer dansen avslutas ca 3 minuter tidigare så att alla hinner ut innan nästa grupp kommer in. Föräldrar/anhöriga ska vara redo utomhus utanför danslokalen med säkert avstånd för att ta emot danseleverna när danslektionen är avslutad. Danslärare på plats kommer att hämta och lämna barn vars föräldrar väntar utanför under dansen. Danslärare kommer även finnas på plats för att försöka hjälpa alla att hitta rätt, vänta på sin tur, samt hålla säkert avstånd. Kom ihåg att hålla avstånd till varandra även utanför danslokalen.

Fler regler gällande Tierp för att säkerställa säkerheten:
Dessa grupper går in i vanliga ingången: torsdagar kl 16:50, torsdagar kl 18:30, söndagar kl 13:10 och söndagar kl 14:50.
Dessa grupper går in till vänster om byggnaden upp på en lastkaj: torsdagar kl 16:00, torsdagar kl 17:35, torsdagar kl 19:35, söndagar kl 10:30, söndagar kl 12:05 och söndagar kl 14:05.

Mvh, dansskolechef Hanna Alneberg