Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Danslärare på dansskolan

Hanna Alnebe

Ägare och huvuddanslärare på Step By Step-dansskola. Undervisar i Gävle, Skutskär och Tierp.
För att beskriva kort Hannas väg hit idag... Hanna har dansat sen hon var 10 år gammal. Hon började jobba på dansskolan 2012 och blev delägare 2014. 2015 blev hon huvudansvarig ägare och från och med januari 2018 tog hon över och blev ensam ägare och VD av dansskolan.

Hannas största passion här i livet är utan tvekan dansen. Sen hon började har hon dansat många olika dansstilar, däribland street/hiphop, disco, jazz, modern/nutida, balett, ragga, breakdance, salsa, wacking, house, locking, dancehall, krumping, affro m.m... Hanna har bräddat sin dansgrund med en tre-årig teaterutbildning på Vasaskolan i Gävle 2009-2012. Hanna är en glad, driven och positiv person som älskar att utvecklas, anta nya utmaningar, jobba med mäniskor och se sina elever växa till fantastiska dansare!

Hanna har tidigare tävlat i disco, men tävlar nu i breaking och hiphop och har åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2015 (IBE), Tyskland 2016 (Urban Dance Camp), Kroatien 2017 (Beat Camp), Polen 2018 (Fair Play Camp), Holland 2017 (Red Bull bc-one) och Schweiz 2018 (Red Bull bc-one).

Instagram: www.instagram.com/sbs_hanna/
Snapchat: hannaalneberg

napada Sanguanbun

Danslärare i Hofors och i Gävle.

Napada är en positiv och härlig person som älskar att skapa, upptäcka och dansa tillsammans med barn och unga. Hon dansar många olika stilar, däribland hiphop, disco, jazz, k-pop och mera. Hon studerar förnuvarandet på Vasaskolans 3-åriga naturvetenskapliga utbildning, när hon inte är i danslokalen.

Miranda Karlsson-Apell

Danslärare i Skutskär.

Miranda har dansat sen hon var ca 7 år gammal och assissterat i dansundervisning på dansskolan sen hon var ca 11 år gammal. Hon är en otrolig förebild för barn och unga: en stark, tuff, snäll och ödmjuk person som alltid vill ens bästa. Miranda dansar många olika stilar, men fokuserar mest på breakdance, hiphop och jazz. Miranda är också med i tävlingsgruppen och har åkt på tävlingsresor till bland annat Holland och Schweiz med VD, Hanna Alneberg.

​​​​​​​Miranda tycker att det bästa med dansen är variationen och att man lär sig så mycket. Miranda om dansen: "du får samarbeta med andra, improvisera, lära dig koreografier, träffa nya människor och danstävla - jag lär mig något nytt varje danslektion." Innan Miranda började på dansskolan dansade hon mycket hemma, vilket resulterade i att hennes mamma anmälde henne till en danskurs: "Jag hade ingen kompis med mig så jag var jättenervös och var väldigt nära på att vända om och inte gå in i danssalen, men efter fem minuter på danslektionen var nerverna helt borta, hela dansgruppen hade blivit som en mini-familj och jag hade fått många vänner för livet - sedan dess har dansen varit en självklar del i mitt liv som jag inte vill leva utan."
Instagram: https://www.instagram.com/karlssonmiranda/
Snapchat: mirandalisse

SBS-Crew & Two-Step-Crew

Assisterar i dansundervisningen i Skutskär, Gävle och Tierp
SBS-Crew och Two-Step-Crew är dansskolans tävlingsgrupper som regelbundet tävlar och tränar i breaking och hiphop. Gruppens deltagare dansar även jazz, disco och mer. De har dansat i många år och har verkligen visat framfötterna på dansskolan genom åren och har därför belönats med att få extra ansvar, så som att assistera under danslektioner tillsammans med ordinarie danslärare.
20160717-22291820160717-222918
20160717 222918

Sofie Larsson

Grundare av Step By Step-dansskola
Sofie grundade dansskolan 2007 med "Lek & Rörelse till musik". Sofie har dansat i många år och dansade under dessa år massor av olika dansstilar, men fastnade mest för pardans och showdans. Sofie är en generös människa som är duktig på teamwork och har en otrolig kämparglöd. Januari 2018 valde hon att lämna över hela ansvaret för dansskolan till hennes trogna kollega och dansskolans ena delägare Hanna Alneberg.

​​​​​​​Instagram: www.instagram.com/stepbystep_sofielarsson/

Arbeta med oss!


Är du en person som älskar att dansa? Trivs med att undervisa och vill ha personlig utveckling?
Skicka in ett personligt brev samt ditt CV till oss. Beskriv varför just du skulle passa som danslärare på vår dansskola.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas som ledare och som människa!

Tveka inte på att höra av dig!

Mail: stepbystepdansskola@gmail.com