Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Hyr in Undervisning eller Show!

Hyr in Dansundervisning


Letar ni efter en rolig aktivitet på er tillställning, konferens, bröllop, fest, barnkalas eller annat äventyr? Vi på Step By Step-dansskola erbjuder privat- & gruppundervisning utefter kundens önskemål och kan hjälpa er skapa shower åt er av olika slag. Tveka inte att höra av er till oss när ni planerar ert nästa arrangemang.
​​​​​​​

Barnkalas

Vill ni ha hjälp med att underhålla barnen på kalaset? Varför inte ha ett discokalas - där barnen först får lära sig olika danser i olika dansstilar & avslutar med danslekar och ett fartfyllt disco!

Dansshower till konferensen, fester m.m...

Vill ni lära er en dansshow för att sedan visa upp den för arbetskamraterna eller vännerna till nästa företagsmöte, födelsedagsfest, möhippa/svensexa eller annat evenemang hjälper danslärarna från Step by Step-dansskola er gärna. Vi skapar en dansshow åt er efter era önskemål och lär sedan den till er.

Dansundervisning på konferensan, festen, jobbet, som friskvård m.m...

Vill ni ordna en danslektion på jobbet, festen, med kompisarna eller till ett annat evenemang är ni välkomna att kontakta oss. Vi kommer gärna till er och håller i en danslektion på er plats, men vi kan även hjälpa till att hitta en passande lokal för er att vara i. Vi undervisar i många olika dansstilar, så ni är välkomna med önskemål på dansstil, men vi hjälper er gärna med att komma fram till en passande dansstil till just erat event. Kolla in under fliken Kursinformation och sedan under överskriften "Kursbeskrivningar" här på hemsidan om ni vill ha tips på några dansstilar som våra danslärare lär ut.

Priser


Dansundervisning 60min (skola, barn, ungdomar):
fr. 500kr*

Dansundervisning 60min (övriga):
fr. 1 000kr*

*Kostnaderna kan stiga beroende på förberedelsetid inför undervisningen - om ni vill ha en speciell dans eller dannsstil som tar extra mycket tid att förbereda. Kostnaderna kan reduseras om ni bokar flera lektioner samtidigt. Reseersättning kan tillkomma beroende på avstånd.

Hyr in Dansföreställning


Vill ni boka en dansföreställning till ert event (kalas, middag, konferens m.m...), är ni välkomna att boka oss från Step by Step-dansskola. Vi har flera erfarna dansgrupper som regelbundet uppträder på olika evenemang. Beroende på framförhållningen går det även att i stort sett skräddarsy din dansshow, så att din dansshow blir som du vill ha den.

Dansgrupperna på Step by Step-dansskola har en väldigt bred kunskap i många olika dansstilar, så du är välkommen med önskemål av dansstil. Vill du ha hjälp att komma fram till vilken dansstil som passar ert evenemang bäst är vi glada att hjälpa er med detta - hitta även tips under fliken Kursinformation och under överskriften "Kursbeskrivningar" här på hemsidan.

Priser


​​​​​​​Dansshow framförd av en dansare ca 10-15min:
ca. 1 500kr*

Dansshow framförd av 2 eller fler dansare ca 15-30min:
ca. 2 000kr*

*Kostnaderna beror på längd och förberedelsetid inför framförandet. Reseersättning kan även tillkomma beroende på avstånd.

Boka/ Frågor


Skriv i vad du vill boka för tjäns eller ställ din fråga.