Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Tävlingsgruppen

Tävlingsgruppen på Step By Step-dansskola

Som medlem i tävlingsgruppen får du: träna hårdare i främst breking och hiphop, åka på tävlingar, anordna discon, hjälpa till på dansshower och samla poäng till gåvor genom extra ansvar på dansskolan. Vissa äldre och mer erfarna får även möjlighet att börja assistera i undervisningen på dansskolan, om det finns plats.

Vill du gå med i tävlingsgruppen så krävs det mer av dig. Du ska vara beredd att träna mycket hårdare under dina dansträningar och även på egen tid hemma. Du ska gå minst en till danskurs på dansskolan regelbundet (alltså två gånger i veckan inklusive tävlingsträningar på söndagar kl 16:40). Du ska även ha dansat på dansskolan i minst en termin där du visat att du är beredd att satsa och jobba hårdare för att bli en bättre dansare.

Tävlingsgruppen består av två grupper:
  • SBS-Crew, som har tävlat längst på dansskolan. Denna grupp tävlar ihop under grupptävlingar så väl som solo.
  • Two-Step-Crew, som består av övriga tävlingsgruppdeltagare. Denna grupp tävlar ihop på grupptävlingar så väl som solo och åker på samma tävlingar som SBS-Crew.
​​​​​​​När du går med i tävlingsgruppen får du mer info om vad det innebär, när det är tävlingar m.m. Vi har en snapchatgrupp där vi kommunicerar.

​​​​​​​

Audition - Vill du börja i tävlingsgruppen?

Kl 17:15-18:15 10 november 2019 har vi audition till tävlingsgruppen på Folkets Hus i Skutskär (Skutskärs ordinarie danslokal). Då får ni delta på en dansträning med nuvarande tävlingsgruppen där ni visar om ni orkar hänga med i det snabba tempot som tävlingsträningarna håller och om ni har passionen att ge allt som krävs för att bli en del av tävlingsgruppen. I slutet av passet så meddelar vi vilka som vi tycker har vad som krävs för att börja i tävlingsgruppen - danslärare Hanna Alneberg, Miranda Karlsson Apell och Tilda Wikholm är domare. Kom om du funderar - det viktigaste är att ha roligt och köra sin grej! Ingen föranmälan krävs - bara att dyka upp.