Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

coronainfo

information om hur Step By Step-dansskola hanterar corona / covid-19


Här följer nya tillvägagångssätt i TIERP Allt För Att Minska Trängsel Och Öka Tryggheten i dessa coronatider (längre ner följer fler regler gällande alla städer):
Grupp 1 på torsdagar kl 16:50 och söndagar kl 11:30 och grupp 3 på torsdagar kl 18:30 och söndagar kl 13:45 ska få gå in via vanliga ingången till dansen. Grupp 2 på torsdagar kl 17:35 och söndagar kl 12:45 och grupp 4 på söndagar kl 14:40 ska få gå in i en dörr som kommer stå öppen till vänster om byggnaden. Det kommer stå danslärare på plats utanför och dirigera alla så att alla hittar rätt.

Vad gäller dansshowerna 22/10 och 25/10 så vill jag inte gärna ställa in dem nu när det är så nära inpå, men har kommit på ett annat sätt att ändå få till det. Vi kommer att filma åtminstone en dans inne i danslokalen under danslektionen, så får alla föräldrar som vill se på filmen kontakta mig för att få den skickad till sig. Skickas via WhatsApp (076-261 93 83) eller messenger (Hanna Alneberg) och delas bara med föräldrar i specifik dansgrupp.

Här följer nya tillvägagångssätt i GÄVLE Allt För Att Minska Trängsel Och Öka Tryggheten i dessa coronatider (längre ner följer fler regler gällande alla städer):
I Gävle har vi två omklädningsrum samt en gymnastiksal bredvid danssalen som ofta står tom. I dessa tre rum är det viktigt att vi nu sprider ut oss när vi är på dansen. Danslärare kommer finnas på plats för att hjälpa till att sprida ut alla, men det gäller även eget ansvar att verkligen se till att hålla avstånd.

Gällande HOFORS och SKUTSKÄR så finns det inga fler lösningar utöver dessa nedan, men lösningarna nedan kommer hjälpa mycket tror vi på Step By Step-dansskola.

Här följer fler nya tillvägagångssätt FÖR ALLA STÄDER Allt För Att Minska Trängsel Och Öka Tryggheten i dessa coronatider:
Danseleverna får vänta med att komma in i lokalen till först 3 minuter innan dansen börjar och endast föräldrar till små barn som verkligen behöver sin förälder med in i lokalen får följa med in, men sen lämna lokalen så fort det går (behöver någon enstaka förälder stanna hela passet går det att lösa). Sen är det viktigt att alla danselever försöker lämna danslokalen så fort det går efter avslutat pass. I större grupper kommer dansen avslutas ca 3 minuter tidigare så att alla hinner ut innan nästa grupp kommer in. Danslärare på plats kommer att hämta och lämna barn vars föräldrar väntar utanför under dansen. Danslärare kommer finnas på plats för att försöka hjälpa alla att hitta rätt, vänta på sin tur samt hålla säkert avstånd.

Tidigare och fortfarande aktuella coronaregler på Step By Step-dansskola:
Vi på Step By Step-dansskola tar corona på högsta allvar. För att minska smittspridningen håller vi avstånd så gott det går, vi är noga med hygienen och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom (samt två dagar efter). Toalett med tvål, samt handsprit finns tillgängligt på dansen. Vi rekomenderar även alla att ha bytt om till danskläder och ha gått på toaletten hemma innan ni kommer till dansen. Se även till att ha med egen påfylld vattenflaska som inte delas med någon. Vi vill även att all familj och andra som följer med till dansen för att släppa av dansaren i största möjliga utsträckning lämnar lokalen så fort dansaren är avsläppt - kanske passa på att promenera eller handla när dansaren är inne på sin aktivitet. Meddela dansläraren på plats om du behöver stanna kvar i närheten (exempelvis i omklädningsrummet/väntrummet utanför eller inne i danslokalen) så försöker vi att lösa det i största möjliga utsträckning.

Undrar ni något eller vill dela med er av era tankar kontakta dansskolechefen Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com.
Läs mer om smittan och håll dig uppdaterad: https://www.folkhalsomyndigheten.se.