Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

coronainfo

information om hur Step By Step-dansskola hanterar corona / covid-19 (Uppdaterat 15/1/2021)


På grund av det rådande coronaläget och pga den nya pandemilagen som trädde i kraft 10/1/2021 så kommer det inom kort att komma ut nya tillvägagångssätt och info på Step By Step-dansskola inför vårterminen. Vårterminsstarten kan komma att bli uppskjuten eller ändrad på något vis. Vi avvaktar men bör veta mer 26/1/2021. Håll koll på hemsidan så kommer det uppdateringar inom kort! 

Här följer fler nya tillvägagångssätt FÖR ALLA STÄDER Allt För Att Minska Trängsel Och Öka Tryggheten i dessa coronatider:
VÄNTA UTOMHUS utanför danslokalen tills ni blir insläppta till er danslektion (om ni inte är sena till er danslektion, då är det bara att komma upp eller kontakta danslärare Hanna för att bli insläppta). Danseleverna får vänta med att komma in i lokalen till först ca 3 minuter innan dansen börjar och endast föräldrar till små barn som verkligen behöver sin förälder med in i lokalen får följa med in, men sen lämna lokalen så fort det går (behöver någon enstaka förälder stanna hela passet går det att lösa). Sen är det viktigt att alla danselever försöker lämna danslokalen så fort det går efter avslutat pass. I större grupper kommer dansen avslutas ca 3 minuter tidigare så att alla hinner ut innan nästa grupp kommer in. Danslärare på plats kommer att hämta och lämna barn vars föräldrar väntar utanför under dansen. Danslärare kommer finnas på plats för att försöka hjälpa alla att hitta rätt, vänta på sin tur samt hålla säkert avstånd.

Här följer extra tillvägagångssätt i TIERP Allt För Att Minska Trängsel Och Öka Tryggheten i dessa coronatider:
Dessa grupper går in i vanliga ingången: torsdagar kl 16:50, torsdagar kl 18:30, söndagar kl 13:45 och halva söndagar kl 14:40.
Dessa grupper går in till vänster om byggnaden upp på en lastkaj: torsdagar kl 17:35, torsdagar kl 19:35, söndagar kl 11:30, söndagar kl 12:45 och halva söndagar kl 14:40.
Det kommer stå danslärare på plats utanför och dirigera så att alla hittar rätt.

Här följer extra tillvägagångssätt i GÄVLE Allt För Att Minska Trängsel Och Öka Tryggheten i dessa coronatider:
I Gävle har vi två omklädningsrum samt en gymnastiksal bredvid danssalen som ofta står tom. I dessa tre rum är det viktigt att vi nu sprider ut oss när vi är på dansen. Danslärare kommer finnas på plats för att hjälpa till att sprida ut alla.

Fler riktlinjer på Step By Step-dansskola:
Vi på Step By Step-dansskola tar corona på högsta allvar. För att minska smittspridningen håller vi avstånd, är noga med hygienen och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom (samt två dagar efter). Toalett med tvål, samt handsprit finns tillgängligt på dansen. Vi rekomenderar även alla att ha bytt om till danskläder och ha gått på toaletten hemma innan ni kommer till dansen. Se även till att ha med egen påfylld vattenflaska som inte delas med någon.

Undrar ni något eller vill dela med er av era tankar kontakta dansskolechefen Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com.
Läs mer om smittan och håll dig uppdaterad: https://www.folkhalsomyndigheten.se.