Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Danslärare

Hanna Alneberg

Ägare och huvuddanslärare på Step By Step-dansskola. Undervisar i Gävle, Skutskär, Hofors och Tierp.
​​​​​​​
Hannas största passion här i livet är utan tvekan dansen. Hon lever för dansen och älskar att få utvecklas inom området tillsammans med sina underbara danselever. Sen hon började har hon utövat många olika dansstilar, däribland street/hiphop, disco, jazz, modern/nutida, balett, ragga, breaking/breakdance, salsa, waacking, house, locking, dancehall, krumping, afro m.m... Hanna har bräddat sin dansgrund med en tre-årig teaterutbildning på Vasaskolan i Gävle 2009-2012. Hanna är en glad, driven och positiv person som älskar att utvecklas, anta nya utmaningar, jobba med mäniskor och se sina elever växa till fantastiska dansare och människor!

Tävlingmeriter: ​​​​​​​Hanna har tidigare tävlat i disco, men tävlar nu i breaking och hiphop och har åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2015 (IBE), Tyskland 2016 (Urban Dance Camp), Kroatien 2017 (Beat Camp), Polen 2018 (Fair Play Dance Camp), Holland 2017 (Red Bull bc-one), Schweiz 2018 (Red Bull bc-one), Polen 2019 (Catch the flava breaking camp) och Ryssland 2019 (Nordance breaking camp & battle).

Instagram: www.instagram.com/sbs_hanna/
Facebook: https://www.facebook.com/hanna.alneberg
TikTok: ​​​​​​​stepbystepdansskola
Snapchat: hannaalneberg

Miranda Karlsson-Apell

Danslärare i Skutskär.

Miranda är en otrolig förebild för barn och unga: en stark, tuff, snäll och ödmjuk person som alltid vill ens bästa. Miranda dansar många olika stilar, men fokuserar mest på breaking och hiphop. Miranda tycker att det bästa med dansen är variationen: man lär sig så mycket, du får samarbeta med andra, improvisera, lära dig koreografier, träffa nya människor och danstävla.

Tävlingmeriter: Miranda tävlar i breaking och hiphop och har åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2017 (Red Bull bc-one), Schweiz 2018 (Red Bull bc-one) och Polen 2019 (Catch the flava breking camp).

Instagram: https://www.instagram.com/karlssonmiranda/ 
Facebook: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009168628736
TikTok: karlssonmiranda
Snapchat: mirandalisse

SBS-Crew & Two-Step-Crew

Assisterar i dansundervisningen i Skutskär, Gävle, Tierp och Hofors.

SBS-Crew och Two-Step-Crew är dansskolans tävlingsgrupper som regelbundet tävlar och tränar i breaking och hiphop. Gruppens deltagare dansar även jazz, disco och mer. De har dansat i många år och har verkligen visat framfötterna på dansskolan genom åren och har därför belönats med att få extra ansvar, så som att assistera under danslektioner tillsammans med ordinarie danslärare.

Instagram: https://www.instagram.com/sbscrewswe & https://www.instagram.com/twostepcrewswe
TikTok: sbscrew_swe & twostepcrew

Arbeta med oss!


Är du en person som älskar att dansa? Trivs med att undervisa och vill ha personlig utveckling?
Skicka in ett personligt brev samt ditt CV till oss. Beskriv varför just du skulle passa som danslärare på vår dansskola.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas som ledare och som människa!

Tveka inte på att höra av dig!

Mail: stepbystepdansskola@gmail.com