Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Tävlingsgruppen

Tävlingsgruppen i breaking & hiphop

Som medlem i tävlingsgruppen får du: träna oftare, träna hårdare, åka på tävlingar, anordna discon, hjälpa till på dansshower, samt samla poäng till gåvor genom extra ansvar på dansskolan. Vissa äldre och mer erfarna får även möjlighet att börja assistera i undervisningen på dansskolan, om det finns plats.

Vill du gå med i tävlingsgruppen så krävs det mer av dig. Du ska först och främs älska att dansa, därefter gäller det att du har modet att våga stå själv mitt på dansgolvet, som du ofta får göra på danstävlingar och shower som en del av tävlingsgruppen. Du ska vara beredd att träna mycket hårdare under dina dansträningar och även på egen tid hemma. Du ska gå minst en till danskurs på dansskolan regelbundet (alltså två gånger i veckan inklusive tävlingsträningarna som ligger i Skutskär på söndagar kl 16:30-19:30). Du ska även ha dansat på dansskolan i minst en termin där du visat att du har modet att våga tävla samt att du är beredd att satsa och jobba hårdare för att bli en bättre dansare. Är du intresserad av att börja i tävlingsgruppen, mejla då stepbystepdansskola@gmail.com. Vi tar in dem som vi tror har vad som krävs för att jobba hårt och åka på många tävlingar. Vi tar in ca 5 nya medlemmar om året.

Tävlingsgruppen består av:
  • SBS Crew, som har tävlat längst på dansskolan. Denna grupp tävlar ihop under grupptävlingar så väl som solo.
  • Two Step Crew och Sky Rockers, som består av övriga tävlingsgruppdeltagare. Dessa grupper tävlar ihop på grupptävlingar så väl som solo och åker på samma tävlingar som SBS Crew.
​​​​​​​När du går med i tävlingsgruppen får du mer info om vad det innebär, när det är tävlingar m.m. Vi har en snapchatgrupp där vi kommunicerar.​​​​​
Kontakta dansskolan för mer info: stepbystepdansskola@gmail.com.