Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

dansläger 8-9 maj för födda 2003-2013

lägret blir av - men ändringar i schemat har gjorts pga smittspridningen

Lägeranmälan 8-9/5 för födda 2003-2013 (ingen övernattning)

Nu är det äntligen dags för dansläger! Vi dansar, umgås, tävlar och gör massor av andra aktiviteter ihop. Alla läger brukar bli fullsatta - så skynda att anmäla er!
 • Datum: 8-9 maj 2020.
 • Var: Folkets Hus "Folkan" i Skutskär, på Gävlevägen 24 (ingång till höger om byggnaden). Bakom på gräset om vädret tillåter.
 • ​​​​​​​Ålder: Lägret är för alla barn och unga födda 2003-2013.
 • Nivå: Nybörjare- och fortsättningsnivå.
 • ÖVERRASKNING: Vänta er en häftig överraskning på detta läger!
 • Danslärare: Danslärare under lägret är dansskolans egna huvudlärare, Hanna Alneberg, samt en till hemlig lärare.
 • Dansstilar: På lägret kommer deltagarna att få dansa: disco, jazz, hiphop/street och breakdance.
 • Dansshow: Danslägret kommer att avslutas med en dansshow och danstävling. Pga smittspridningen av coronaviruset, Covid-19, kommer vi tyvärr inte kunna ha en dansshow för en fysisk publik eftersom riksdagen infört ett förbud på offentliga folksamlingar på över 50 personer. Istället kommer vi ha en livesändning av hela dansshowen och danstävlingen på instagram live på danslärare Hannas konto: sbs_hanna.
 • T-shirts: Alla lägerdeltagare får en varsin danströja i ny färg på lägret, som de får behålla. Denna tröja kommer endast gå att köpa i ett begränsat antal efteråt.
 • Försäkring: Alla lägerdeltagare är försäkrade under sin lägervistelse.
 • Föräldrarhjälp: En till tre danselever får gratis lägeravgift om dennes förälder/vuxet syskon/släkting/likande är med under hela lägret och hjälper till med mat, städning och övrigt från kl 16:00-20:30 på fredagen och kl 9:00-17:00 på lördagen. Dem som hjälper till får då även mellis och tshirt gratis.

ändringar som gjorts pga smittspridningen:

 • Ingen övernattning. Alla sover hemma. Lägret är då istället dessa tider: kl 16:30-20:00 på fredagen och kl 9:20-16:30 på lördagen.
 • Utomhusdans hela lägret om vädret tillåter (annars dansar vi inomhus).
 • Vi är på Folkets Hus "Folkan" i Skutskär, på Gävlevägen 24 (ingång till höger om byggnaden). Bakom på gräset om vädret tillåter. Alltså inte på Ordenshuset, som tidigare bestämts.
 • Alla tar med sig egen lunch samt bestick (finns ingen mikro) och eget sittunderlag/yogamatta/liknande att sitta och äta på (kommer finnas några saker att låna att sitta på).
 • Vi kommer att ha en livesändning av hela dansshowen och danstävlingen på instagram live på danslärare Hannas konto: sbs_hanna, då vi inte kan ha en offentlig dansshow för en fysisk publik eftersom riksdagen infört ett förbud på offentliga folksamlingar på över 50 personer.
 • Dansskoleschefen Hanna Alneberg förklarar: Jag har gjort alla dessa ändringar på lägret för att lägret ska kunna bli av. Pga smittspridningen av coronaviruset, Covid-19, så hade jag valet att ställa in lägret eller anpassa det efter rådande omständigheter. Det absolut viktigaste för mig är mina danselever på dansskolan och jag vet hur mycket de uppskattar danslägrena vi anordnar på dansskolan, så jag bestämde mig för att komma på en lösning. Alla ändringar som gjorts nu är för att höja säkerheten på lägret. Jag vet att många är besvikna över att det inte blir övernattning, inga gemensamma måltider och ingen offentlig dansshow/tävling, så därför kommer det en häftig överraskning som ett litet plåster på såret! Men utöver alla förändringar så kommer vi ändå hinna med så mycket och vi kommer ha ett fantastiskt läger ihop!! Jag hoppas ni håller med om att detta är en bra lösning för att se till att lägret blir av!

Kostnad för ett läger (ingen övernattning)


Variant nr. 1:  450 kronor per person utan övernattning. Detta ingår: t-shirt, alla aktiviteter och mellis båda dagarna. Kl 16:30-20:00 på fredagen och kl 9:20-16:30 på lördagen.

Variant nr. 2:  450 kronor per person utan övernattning. Detta ingår: t-shirt, alla aktiviteter och mellis båda dagarna. Kl 16:30-20:00 på fredagen och kl 9:20-16:30 på lördagen.

OBS: det kostar 500 kronor för alla som anmäler sig och/eller betalar efter sista anmälnings- och betaldatum som är två veckor innan lägret.

INBETALNINGSUPPGIFTER

PlusGiro: 87 43 13-0.
Swish: 123 620 27 41.
Vid betalning: använd helst PlusGiro, men Swish eller kontant går bra annars.
Viktigt att ni skriver deltagarens fullständiga namn samt personnummer i meddelanderutan när ni betalar in, annars kan vi inte se vem betalningen kommer ifrån.
Sista inbetalningsdatum: Två veckor innan ska lägret vara betalt. Två veckor innan är även lägeranmälan bindande (vilket innebär betalningskrav) och förseningsavgift läggs även på med 50kr. Betalar eller anmäler ni er efter denna period kostar det 500kr och då måste vi ha er lägeravgift allra senast dagen innan lägret kl 18:00.

lägerschema


​​​​​​​Fredag:
16:30-17:00 ses vi för en samling utomhus på gräset bakom Folkets Hus i Skutskär (inne på Folkets Hus om det regnar) med genomgång av lägret och tröjutdelning.
17:00-20:00 är det dansdags, med mellispaus som lägret bjuder på.
20:00 åker alla hem och sover och vilar upp sig inför dag 2.

Lördag:
9:20 ses vi för en samling utomhus på gräset bakom Folkets Hus i Skutskär (inne på Folkets Hus om det regnar) med genomgång av lägret
9:30-11:30 är det battle, tävlingar och dans.
11:30-12:30 äter alla sin egen medhavd lunch tillsammans (finns tyvärr ingen mikro) med egna bestick på eget sittunderlag/yogamatta/liknande (kommer finnas några saker att låna att sitta på).
12:30-15:30 är det dansdags, med mellispaus som lägret bjuder på.
15:30-16:30 ​​​​​​​är det dansshow och danstävling. Pga smittspridningen av coronaviruset, Covid-19, kommer vi tyvärr inte kunna ha en dansshow för en fysisk publik eftersom riksdagen infört ett förbud på offentliga folksamlingar på över 50 personer. Istället kommer vi ha en livesändning av hela dansshowen och danstävlingen på instagram live på danslärare Hannas konto: sbs_hanna.

Packlista

​​​​​Egen lunch samt bestick till lördagen, kläder som passar utomhusdans (långbyxor /tjocktröja /vantar /mössa /halsduk /keps), dans/träningsskor för utomhus och inomhus, påfylld vattenflaska, eventuellt sittunderlag/yogamatta/liggunderlag eller liknande att stretcha/vila/äta lunch på, solskyddsfaktor (valfritt), godis/mellis (valfritt) och mer som ni tror att ni kan behöva.

Vill du veta mer?

Smsa lägeransvarig, Hanna Alneberg, på mobilnummer: 0762619383.​​​​​​​