Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

jobba hos oss​​​​​​​

jobba hos oss - bli en del av vår dansfamilj


Step By Step-dansskola söker nya danslärare till sina danskurser under vårterminer och höstterminer med start hösten 2023 och framåt. Vi finns i Skutskär, Gävle, Tierp, Hofors och Ockelbo. Vi söker lärare till redan befintliga grupper men finns även möjligheter att starta nya grupper.
​​​​​​​
Det vi söker nu främst är en danslärare till centrala Tierp tisdagar 16:30-20:00 perioden 29/8-5/12 (tider går att justeras om det skulle behövas). Dans (främst jazz och disco) med barn 2-5 år, 6-8 år, 9-11 år och 12 år och äldre.

Finns möjlighet till mer danslärarjobb i olika städer och även utöver kursverksamheten, så som läger, shower, dansundervisning i skolor, administrativt kring dansskolan m.m.

Arbetsuppgifter (varierar beroende på vad vi kommer överens om):
▪️Dansundervisning 1-20 timmar i veckan under dansskolans kursverksamhet under vårterminerna och höstterminerna. Timmar beror på vad dansläraren har för kunskaper i dans/undervisning och möjligheter till jobb på olika orter/städer. Kvällstid veckodagar främst, eventuellt även söndagar. Vi önskar dig med kunskaper i främst dessa dansstilar: disco, hiphop, jazz eller breaking. Men vi uppskattar kunskaper i andra dansstilar också. Undervisningen sker på plats i olika orter/städer beroende på vad vi kommer överens om - i Gävle, Skutskär, Tierp eller Ockelbo. Finns möjligheter att starta upp i fler orter/städer. För elever från 2 år till tonåringar och vuxna. 
▪️Dansundervisning på läger 1-2 gånger per termin i våra dansstäder/orter, för elever från 7 år till tonåringar och vuxna. Olika dansstilar beroende på dina kunskaper, men helst disco, hiphop, jazz eller breaking.
▪️Dansundervisning på skolor med elever från förskoleklass till gymnasienivå i olika närliggande orter/städer. Olika antal timmar varje termin, men går att öka beroende på hur mycket våra anställda danslärare kan jobba just den terminen.
▪️Chefsassistent: marknadsföring, söka bidrag, planera och anordna dansshower, dansläger, discon, danslektioner m.m.

Vi söker dig med:
▪️Grundläggande dansträning - minst ca 5 års dansträning och en fallenhet för dans. Danstbildning på gymasie- eller eftergymnasial nivå är ett plus, men inget måste. Du kommer få utbildning och träning hos oss för att bli redo att undervisa.
▪️En vilja och fallenhet att undervisa barn, unga, vuxna, nybörjare och erfarna på deras nivå. Pedagogisk utbildning på gymasie- eller eftergymnasial nivå är ett plus, men inget måste. Pedagogisk erfarenhet med barn, unga och vuxna är också ett plus, men inget måste. Du kommer få utbildning och träning hos oss för att bli redo att undervisa.
▪️Massor av glädje, energi, tålamod, positivitet och pålitlighet. Vi söker dig som älskar att dansa och vill dela med dig av alla dina kunskaper med massor av taggade elever.

Är du en dansare/danslärare som har många ideér och mycket energi så kommer du verkligen trivas hos oss. Utöver våra danskurser varje termin anordnar vi även läger, shower, discon, tävlingar, resor och fler roliga event för barn, unga och vuxna. Vi undervisar regelbundet i dansstilarna hiphop, disco, jazz och breaking, men utökar ofta dessa dansstilar beroende på efterfrågan och danslärarnas kunskaper. Akrobatik, improvisation och tävlingsdans är även väldigt populärt hos oss.

Step By Step-dansskola är en växande dansskola med ett stort hjärta. Dansglädjen, vänskapen och gemenskapen är viktig hos oss. Vi är dansskolan där du växer som dansare och som människa - här får du ett extra hem att trivas och utvecklas i.

Låter detta intressant och du vill bli en del av vår dansfamilj så är du varmt välkommen att höra av dig till dansskolechef Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com, 0762619383.