Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Danslärare

Hanna Alneberg

Ägare, dansskolechef och huvuddanslärare på Step By Step-dansskola. Undervisar i alla städer på danskolan.
​​​​​​​
Hannas största passion här i livet är utan tvekan dansen. Hon lever för dansen och älskar att få utvecklas inom området tillsammans med sina underbara danselever. Sen hon började har hon utövat många olika dansstilar, däribland street/hiphop, disco, jazz, modern/nutida, balett, ragga, breaking/breakdance, salsa, waacking, house, locking, dancehall, krumping, afro m.m... Hanna är en glad, driven och positiv person som älskar att utvecklas, anta nya utmaningar, jobba med mäniskor och se sina elever växa till fantastiska dansare och människor!

Utbildning: Vasaskolans teaterutbildning, Gävle 2009-2012. Kognitiv neurovetenskap/ Psykologisk coach/Positiv psykologi, högskolan i Skövde 2013. Psykologi, högskolan i Gävle 2014.

Tävlingmeriter: ​​​​​​​Tävlat i disco 2007-2014, tävlat i hiphop från 2007 och framåt, tävlat i breaking 2014 och framåt, samt åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2015 (IBE), Tyskland 2016 (Urban Dance Camp), Kroatien 2017 (Beat Camp), Polen 2018 (Fair Play Dance Camp), Holland 2017 (Red Bull bc-one), Schweiz 2018 (Red Bull bc-one), Polen 2019 (Catch the flava breaking camp) och Ryssland 2019 (Nordance breaking camp & battle).

Fler meriter: Tärna i Gävle Lucia 2010, deltagit i flera dans-, sång- och teaterframföranden med föreningen KGF Runa och flera andra sällskap från 2009 och framåt, samt Koreografassistent vid uppsättningen av Cabaré på Gasklockorna i Gävle 2013/2014.

Instagram: www.instagram.com/sbs_hanna/
Facebook: https://www.facebook.com/hanna.alneberg
TikTok: ​​​​​​​stepbystepdansskola
Snapchat: hannaalneberg

Miranda Karlsson-Apell

Danslärare i Skutskär.

Miranda är en otrolig förebild för barn och unga: en stark, tuff, snäll och ödmjuk person som alltid vill ens bästa. Hon dansar många olika stilar, men fokuserar mest på breaking och hiphop. Det bästa med dansen är tycker Miranda är variationen: man lär sig så mycket, du får samarbeta med andra, improvisera, lära dig koreografier, träffa nya människor och danstävla.

Tävlingmeriter: Tävlat i breaking och hiphop sen 2016, samt åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2017 (Red Bull bc-one), Schweiz 2018 (Red Bull bc-one) och Polen 2019 (Catch the flava breking camp).

Instagram: https://www.instagram.com/karlssonmiranda/ 
Facebook: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009168628736
TikTok: karlssonmiranda
Snapchat: mirandalisse

tilda Wikholm

Danslärare i Skutskär & Tierp.

Tilda är en passionerad och sprudlande person som älskar att dansa och vara en ledare. Hon brinner verkligen för dansen och det smittas definitivt av sig på sin omgivning och sina dansgrupper. Tilda dansar massor med dansstilar regelbundet och har svårt att bara välja en stil som favorit. Hon älskar att improvisera och träna stenhårt.

Tävlingmeriter: Tävlat i breaking och hiphop sen 2017.

Instagram: https://www.instagram.com/tilda.wikholm/
TikTok: bgirl_fly
Snapchat: tilda.wikholm

SBS-Crew & Two-Step-Crew

Assisterar i dansundervisningen.

SBS-Crew och Two-Step-Crew är dansskolans tävlingsgrupper som regelbundet tävlar och tränar i breaking och hiphop. Gruppens deltagare dansar även jazz, disco och mer. De har dansat i många år och har verkligen visat framfötterna på dansskolan genom åren och har därför belönats med att få extra ansvar, så som att assistera under danslektioner tillsammans med ordinarie danslärare.

Instagram: https://www.instagram.com/sbscrewswe & https://www.instagram.com/twostepcrewswe
TikTok: sbscrew_swe & twostepcrew

Arbeta med oss!


Är du en person som älskar att dansa, trivs med att undervisa och vill ha personlig utveckling?
Skicka in ett personligt brev samt ditt CV till oss. Beskriv varför just du skulle passa som danslärare på vår dansskola.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas som ledare och som människa!

Tveka inte på att höra av dig!

Mail: stepbystepdansskola@gmail.com