Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

Danslärare

Hanna Alneberg

Ägare, dansskolechef och huvuddanslärare på Step By Step-dansskola. Undervisar i Skutskär, Tierp och Gävle på danskolan.
​​​​​​​
Hannas största passion här i livet är utan tvekan dansen. Hon lever för dansen och älskar att få utvecklas inom området tillsammans med sina underbara danselever. Sen hon började har hon utövat många olika dansstilar, däribland street/hiphop, disco, jazz, modern/nutida, balett, ragga, breaking/breakdance, salsa, waacking, house, locking, dancehall, krumping, afro m.m... Hanna är en glad, driven och positiv person som älskar att utvecklas, anta nya utmaningar, jobba med mäniskor och se sina elever växa till fantastiska dansare och människor! Hanna har huvudansvaret om allt på dansskolan - dansundervisning, mejl, hemsida, eventanordnare, arbetsgivare m.m - så kontakta henne om ni funderar över något.

Utbildning: Vasaskolans teaterutbildning, Gävle 2009-2012. Kognitiv neurovetenskap/ Psykologisk coach/Positiv psykologi, högskolan i Skövde 2013. Psykologi, högskolan i Gävle 2014.

Tävlingmeriter: ​​​​​​​Tävlat i disco 2007-2014, tävlat i hiphop från 2007 och framåt, tävlat i breaking 2014 och framåt och däribland SM i alla nämnda stilar, samt åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2015 (IBE), Tyskland 2016 (Urban Dance Camp), Kroatien 2017 (Beat Camp), Polen 2018 (Fair Play Dance Camp), Holland 2017 (Red Bull bc-one), Schweiz 2018 (Red Bull bc-one), Polen 2019 (Catch the flava breaking camp) och Ryssland 2019 (Nordance breaking camp & battle), Viksjöfors Sverige 2021 (Pedagogcamp).

Fler meriter: Tärna i Gävle Lucia 2010, deltagit i flera dans-, sång- och teaterframföranden med föreningen KGF Runa och flera andra sällskap från 2009 och framåt, samt Koreografassistent vid uppsättningen av Cabaré på Gasklockorna i Gävle 2013/2014.

Instagram: www.instagram.com/sbs_hanna/.
Facebook: https://www.facebook.com/hanna.alneberg.
TikTok: ​​​​​​​stepbystepdansskola.
Snapchat: hannaalneberg.

Moa Lindberg

Danslärare i Tierp.
​​​​​​​
Moas livs passion är dansen och hon blommar verkligen ut när hon får stå på en scen och showa eller leda en dansgrupp och ha roligt! Hon är en driven person som tycker det är kul att anta nya utmaningar. Moa älskar verkligen gemenskapen på dansen och att få träffa nya människor med samma intresse. Hon har dansat sen hon var väldigt liten och de stilarna hon brinner mest för är modernt/lyriskt, balett, jazz, street och ragga. Men Moa dansar även massor av andra stilar och har nog provat på det mesta. Hon tycker det är häftigt att blanda dansstilar och bara dansa efter den känslan man har i just den stunden. Det som också är så kul med dans är att man alltid kan utvecklas och bli bättre. Sen älskar hon verkligen att få koreografera, samt se sina elever utvecklas i allt från teknik, känsla, improvisation till att utvecklas som människa genom dansen.

Utbildning: Realgymnasiets Stylistutbildning 2017-2020, utbildad Makeupartist/hårstylist/nagelterapeut, utbildad Dans För Hälsa-instruktör (2020).

Meriter: tävlade i Skapa Dans 2015/2016, koreograferat olika musikaler för Kulturskolan Tierp, koreograferat/dansat bakom Charlotte Perrelli (2014), fick Dansstipendium Uppland (2017) och tagit klasser på Broadway, Alvin Ailey och Steps i New York (2017).

Instagram: https://www.instagram.com/moaaliindberg/.

alice kotilainen

Danslärare i Hofors & Gävle.

Alice är en väldigt snäll, glad och lugn person som älskar att få dansa för glädjens skull och trivs bäst när hon får undervisa barngrupper i dans. Hon föredrar jazz, men är otrolig i alla möjliga dansstilar. Det bästa med dansen är att få lära känna nya människor och prova nya koreografier.

Tävlingmeriter: Tävlat i olika stilar sen 2021, men föredrar dansuppvisningar över tävlingar.

Instagram: https://www.instagram.com/alicekotilainen/.
Facebook: https://www.facebook.com/alice.kotilainen.3.
TikTok: idropmahcroissant.
Snapchat: a_sonsylinnea20.

maria bernäng

Danslärare i Tierp.​​​​​​​

Maria brinner för barn och ungdomars hälsa och att de ska hitta rörelseglädjen. Hon är utbildad till lärare i Idrott och Hälsa och har jobbat som lärare i över tio år. Har också varit ledare inom olika idrotter sedan 1998. Maria har dansat i olika perioder under livet, Förr blev det mest bugg, vals och salsa, medan det nu mest blir jazz, breaking, hiphop och disco.

Utbildning: Natur på gymnasiet 2003, flertalet olika ledarutbildningar, Lärarutbildningen 2010.

Tävlingsmeriter: Camp Uppsala 2021.

Instagram: https://www.instagram.com/bernang/.

jeanna ulfvin

Danslärare i Gävle.

Jeanna är en positiv tjej som alltid försöker sprida glädje även i de jobbigaste stunderna. Det bästa med dansen tycker hon är hur starka känslor och budskap man kan förmedla. Jeanna dansar mestadels Streetjazz och Breaking men älskar att variera genom att testa nya dansstilar. Hon älskar även gemenskapen och Crewbattles! 

Tävlingsmeriter: Tävlat i Breaking i olika städer i Sverige sen 2017, däribland breaking-SM.

Instagram: jeannaulfvin.
TikTok: tjabbatjeeena.
Snapchat: jeannaulfvin.

Miranda Karlsson-Apell

Vikarierende danslärare. Utbildar sig inom dans i USA 2022-2024.

Miranda är en otrolig förebild för barn och unga: en stark, tuff, snäll och ödmjuk person som alltid vill ens bästa. Hon dansar många olika stilar, men fokuserar mest på breaking och hiphop. Det bästa med dansen är tycker Miranda är variationen: man lär sig så mycket, du får samarbeta med andra, improvisera, lära dig koreografier, träffa nya människor och danstävla.

Tävlingmeriter: Tävlat i breaking och hiphop sen 2016 på bland annat breaking-SM, samt åkt på tävlings- och utbildningsresor till bland annat Holland 2017 (Red Bull bc-one), Schweiz 2018 (Red Bull bc-one) och Polen 2019 (Catch the flava breking camp).

Instagram: https://www.instagram.com/karlssonmiranda/.
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009168628736.
TikTok: karlssonmiranda.
Snapchat: mirandalisse.

tilda Wikholm

Vikarierande danslärare. Utbildar sig inom dans i Falun 2021-2024.

Tilda är en passionerad och sprudlande person som älskar att dansa och vara en ledare. Hon brinner verkligen för dansen och det smittas definitivt av sig på sin omgivning och sina dansgrupper. Tilda dansar massor med dansstilar regelbundet och har svårt att bara välja en stil som favorit. Hon älskar att improvisera och träna stenhårt.

Utbildning: Danslinjen på Lugnets gymnasie i Falun 2021-2024.

Tävlingsmeriter: Tävlat i Breaking och hiphop i olika städer i Sverige sen 2017, däribland breaking-SM.

Instagram: https://www.instagram.com/tilda.wikholm/.
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069019784172.
TikTok: bgirl_fly & tilda.obrien.
Snapchat: tilda.wikholm.

Tävlingsgruppen

Assisterar i dansundervisningen.

Dansskolans tävlingsgrupp tävlar och tränar regelbundet i breaking och hiphop. Gruppens deltagare dansar även jazz, disco och mer. De har dansat i många år och har verkligen visat framfötterna på dansskolan genom åren och har därför belönats med att få extra ansvar, så som att assistera under danslektioner tillsammans med ordinarie danslärare.

Instagram: https://www.instagram.com/sbscrewswe & https://www.instagram.com/stepbystepcrewswe/.
TikTok: stepbystepcrew.

Arbeta med oss!


Är du en person som älskar att dansa, trivs med att undervisa, vill ha personlig utveckling och vill ingå i vår dansfamilj?
Skicka in ett personligt brev samt ditt CV till oss. Beskriv varför just du skulle passa som danslärare på vår dansskola.

Tveka inte på att höra av dig, utan mejla idag: stepbystepdansskola@gmail.com.