Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

elevinfo

elevinfo

  • Meddela gärna dansskolan om du ska vara borta från en lektion (stepbystepdansskola@gmail.com).
  • Stanna hemma vid sjukdom, så är du varmt välkommen tillbaka när du är frisk.
  • Ta med dig en påfylld vattenflaska till din lektion. Vattenpaus tar vi när dansläraren säger att det är dags för det och inte tidigare. Det blir annars väldigt rörigt. Det går dock jättebra att fråga din danslärare om ni kan ha en extra vattenpaus om du känner dig törstig.
  • Ta med dig dansskor/gympaskor/joggingskor/liknande till din lektion. Det viktigaste är att de är rena från smuts/grus, tåliga, bekväma, sköna att hoppa och studsa i och har bra stötdämpare (för att spara på fötter, knän, rygg och för att förhindra stukningar). För barn yngre än 6 år kan sockiplast eller danstossor räcka - så länge de inte halkar omkring. Det är okej att glömma så klart och har ni inga skor som funkar så får man självklart vara med ändå och dansa utan. 
  • Kom ombytt och redo i sköna, rörliga och valfria kläder till dansen.
  • Se till att ha gått på toaletten innan lektionen börjar.
  • Säg till dansläraren innan lektionen om du inte kan dansa fullt ut på grund av skada eller annan anledning, så kan dansläraren stötta dig i det.
  • Vänta utanför lokalen tills ca 3 min innan dansen börjar, så gruppen innan får komma ut först.
  • Alla elever oavsett ålder får gärna gå in själv på dansen, för att unvika trängsel, men behöver eleven stöd får en anhörig följa med in för att stötta eleven. För gruppens trygghet och utveckling ser vi helst att inga anhöriga är med under själva danslektionen, men vi förstår också att alla barn är olika och låter självklart anhöriga vara med under danslektionen så mycket som behövs för barnens bästa. Vi har danslärare som möter upp eleverna innan dansen börjar och lämnar eleverna till anhöriga igen efter dansen. Anhöriga som inte är med inne på dansen ska vara redo utanför (utomhus helst) för att ta emot eleverna när danslektionen är avslutad.
  • Var snäll mot dina danskompisar och behandla dem med respekt och värme. Mobbning, rasism, sexism och diskriminering i alla dess former tolereras INTE. Är det någon som är taskig mot dig går du direkt till din danslärare och säger detta så löser vi det på en gång. Det går även bra att kontakta danskolan efter lektionen och meddela om något inte känns bra under lektionerna (stepbystepdansskola@gmail.com). Dansen ska vara rolig och alla ska känna sig trygga.

Undrar ni något eller vill dela med er av era tankar, kontakta dansskolechef Hanna Alneberg: stepbystepdansskola@gmail.com, 0762619383.