Logga-2017-svart-bak-vinrod-textLogga-2017-svart-bak-vinrod-text
Logga 2017 svart bak vinrod text

vårterminen
bara läger och shower kvar

​​​​​​​hör av er om ni funderar över något, stepbystepdansskola@gmail.com. info in english.

​​​​​​terminsinfo

  • FÖRSTA DANSVECKAN: 23 till 28 januari.
  • SISTA DANSVECKAN: 1 till 6 maj.
  • UTOMHUSSHOW: Dansshow på Fallens Dag i Älvkarleby 19 juni kl 12:00-12:30 för alla på dansskolan. Mer info här.
  • 2-DAGARS DANSLÄGER: 13-14 maj på Ordenshuset i Skutskär för alla från födda 2014 och tidigare. Läger med övernattning fyllt med dans, lekar, tävlingar, godisförsäljning, gratis danströja och massa mera roligt! Mer info här.
  • ELITE CAMP 5-DAGARS DANSLÄGER: 28/6-2/7 på Ordenshuset i Skutskär för alla från födda 2013 och tidigare. 5 dagar långt läger där man får bada, tävla, leka, dansa, utmana sig själv, äventyra med nya vänner och ha så otroligt roligt. De som vill får övernatta, men man får sova hemma också - många brukar varva med att sova på lägret och hemma några nätter. Mer info här.

terminens Låtlistor

Kursinfo

  • DANSKLÄDER: Danskläder, vattenflaskor, kepsar, väskor och mera hittar ni här.
  • AUTOMATISK PLATS TILL KOMMANDE TERMIN: Om du går på Step By Step-dansskola en termin, så har du automatiskt fått en plats i samma grupp (för er ålder) till terminen efter, men du kan när som helst säga upp din plats om du inte vill behålla den. Vill du inte fortsätta i samma grupp eller vill du prova flera eller andra kurser, meddela isf så löser vi det åt er. Detta gör vi på Step By Step-dansskola för att underlätta det för er så att ni slipper oroa er över om ni fått plats på dansskolan igen inför kommande termin.
  • DANSFILMER/FOTON: Vi filmar/fotar under danslektionerna ibland, för att familjen hemma ska kunna ta del av vad vi gör på dansen. Skriv på WhatsApp (0762619383) eller Messenger (Hanna Alneberg) efter avslutat danspass för att ta del av dessa filmer/foton. Dessa filmer/foton är endast för danseleverna och deras familjer (förutom då vi fått godkännanden att släppa dem på sociala medier/hemsidan).